Angrerett

Ved kjøp av varer på Toppatterns gjelder alltid 14 dagers angrerett, i samsvar med den gjeldende forbrukerkjøpsloven. Dette betyr at DU har rett til å angre ditt kjøp, gjennom å returnere varen og angrerettskjema innen 14 dager, fra mottakeren har mottatt den bestilte varen.

Om du vil benytte deg av angreretten skal du innen angrefristens utløp, returnere angrettskjema til info@toppatterns.com med navn, adresse, ordrenummer og varen(e) det gjelder. Skjema skal også følge den returnerte varen. Dette i følge norsk lovgivning.

Når angreretten benyttes skal kunden betale returfrakten, og er ansvarlig for at varen er uåpnet og uskadd. Varen skal returneres innen 14 dager, beregnet fra den datoen varen er mottatt kunden, eventuelt angrettskjema er returnert og bekreftet av Toppatterns.

Når du har benyttet deg av angreretten tilbakebetaler Toppatterns det beløpet som du har betalt for varene, inklusiv eventuelle fraktkostnader. Ved retur av kun deler av en ordre, tilbakebetales ikke fraktkostnadene.
Toppatterns tilbakebetaler beløpet så hurtig som mulig, og senest innen 5 virkedager fra Toppatterns har mottatt de(n) returnerte varen(e).